Prodat Domek, Bodrum, Bodrum, Turecko, Akasya sokak no 19 Kumbahce

Prodat - Cod. 28538

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 110 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Jsme prodávat naše Bodrum domu vzhledem k naší relocation.If Vás zajímá dělat velké investice, je to správné nemovitosti pro vás vzhledem ke své hodnotě a vysokou návratnost z denních rental.Its ceně pronájmu mezi 100 USD 160 USD v závislosti na sezóna. (jaro a podzim má% 50-70 a má letní čas% 90-100 procent obsazenosti)

 Dům je v perfektním location.3 min docházkové vzdálenosti k moři / Bodrum Halikarnas marina, která vám dává skvělý přístup ke všem restaurací, obchodů, pláže, bary a etc chůzi a přitom se jedná o poměrně street.There je trajekt člun přístav v blízkosti (15 minut chůze), který vás zaveze na řeckých ostrovech v 30. min.The hlavního autobusového nádraží v Bodrum je také 10-15 min chůze. To je registrován jako historické budově druhého stupně, který je krásně zrenovované s moderním twisted taste.It má 2 nadzemní podlaží a terasu s Bodrum Castle & Sea view.When zadáte od hlavního vchodu, uvidíte malé nádvoří s kamenem gril ohniště a stůl pro 2. v prvním patře je kuchyň, koupelna a obývací pokoj s požární place.Second patře má 2 ložnice, koupelna s jacuzzi a malou šatnu s balcony.All nábytku (ikea), pračka , lednička, satelit, solární panely, nádrž na vodu, varná deska, mikrovlnná trouba, vysavač, klimatizace rozdělí (2), elektrický ventilátor, lampička, záclony, žehlička a žehlicí prkno, matrace, 1 king size a 2 samostatná lůžka s úložným prostorem, skříně, koberce , atd je zahrnuta v interiéru a exteriéru barvy price.The izolace je nově provedeno.

 Dům je v perfektním stavu, nebudeme prodávat to bohužel jsme přemístění do jiného country.Kindly kontaktujte mě e-mailem, pokud jsou vážným buyer.I jsem v současné době ze země.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB