Prodat Domek, Bursa, Bursa, Turecko, Sinpas Bursa Modern Sitesi Asmali Yali 7/C Daire 2 & 4

Prodat - Cod. 27887

  • Typologie: Domek
  • Oblast: 323 m²
  • Pocet pokoju: 5+2
  • Podlazí: Dubleks

Sinpaş Bursa Ivy uvedl jako izolace při moderním projektu a webu nejdokonalejší místě s výhledem na jezero, rohu zahrady je připraven k použití s ​​vlastním soukromým bazénem v duplexní obytném dairesidir.h, všechno.
Ve velkém přízemí kuchyň a poměrně velkého sálu a střední cestu z horního schodiště, koupelna + pokoj mevcuttur.y tři různé dveře s výhledem sedět na unikátní jezeře na vašem stole se zahradním çıkılır.veranda širokým kolem vinic květu z přízemí a koncepce webu s WC můžete jíst s obrazem nebo něco procházet pěkně s ovocnými stromy v rozlehlé zahradě borovic, protože içebilirsiniz.köş, posekat trávník, chcete-li se dívat na západ slunce sedět na slunci na molu, v horkých letních dnech cítit v pohodě ve vlastních bazénem a lehátky také dává různí lidé připraveni .gem pohledu je zřetelný krása.
V patře je hala a vstoupil do pokoje s výhledem na jezero spouštění kolem velké haly s točitým schodištěm, hlavní ložnice s výhledem na jezero i nadále oblékat a koupelna + WC je šatna. Nicméně, velké vířivá vana + WC v nejvyšším patře. To také může být použit jako místnosti vedle místnosti pro služebnictvo, pokud je to žádoucí, a prádelna / žehlení místnosti je k dispozici. Toto patro má také možnost vstoupit zvenčí.
Parkovací byl také uzavřen pro dvě auta, parkování zdarma je k dispozici v přední části domu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB