Prodat Kancelář, Izmir, Izmir, Turecko, 1412 street no:56 Kahramanlar Alsancak Konak

Prodat - Cod. 23384

  • Typologie: Kancelář
  • Oblast: 480 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 6

Nejvýznamnější a každý den prosperující obchodní čtvrti, Basmane v Cankaya, Alsancak v docházkové vzdálenosti, instituce, zejména medicína, vztahující se k počtu před několika lety na 10 zjistil, že Heroes, v centrálních úřadech, nemocnice, zdravotní střediska, třídních, kurzy, školky, sklady, továrny, banky, stavební vhodná jako logistické centrum pro prodej naléhavě.

Stáří budovy, 14 pater a každé patro budovy 6 různých přihrádek je důvodem, že můžeme říci, že každé patro má alespoň dva oddíly. Některé z těchto oddílů oddělené skleněnou stěnou a dveřmi s americkými některých případech. Kromě toho, na každém patře klimatizace, WC a koupelna, dveře Američan a PVC truhlářství. Zvedněte; automatické dveře a požární schodiště v přízemí pokojů. Vzdělávací instituce musí být přijata všechna oprávnění. V současné době pouze uvnitř musíme vyčistit a barvy; On nepotřebuje žádnou rekonstrukci na exteriéru.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB