Prodat Stavební parcela, Canakkale, Canakkale, Turecko, Çanakkale / Merkez / Güzelyalı / 52. Sok.

Prodat - Cod. 28637

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 1067 m²
  • Pocet pokoju: 0
  • Podlazí: 0

Výborná investice !!

V oblasti Canakkale dardanelské Bridge Project!

Tři pozemky v centru města Guzelyali s povolením stavby o 30%, a proto by se vešly vlastnost přibližně nad 2,5 krbu, méně než 5 minut chůze od trhů a moře a nastavit na nedaleké silnici na pláži s dramatickým hora pozadí. Dalo by se postavit krásnou vilu s velkou úžasnou zahradou a bazénem.
 
Jsem rád, že nabízejí tři pozemky, které je ideální pro Sestavte si svůj vlastní zakázku samostatně stojící vila na, která by mohla být postavena nad celkem dva a půl podlaží, takže můžete mít svůj vlastní střešní terasou, který se snadno fit a mají dostatek ...

336 metrů čtverečních villa_land, tento pozemek se nachází v blízkosti dálnice silnici, takže může být použit pro komerční aktivity a snadný přístup k místní autobusy.
318 m² villa_land,
403 metrů čtverečních villa_land, je umístěn na rohové parcele, což je skvělé umístění!
 
Güzelyalı je vesnice v zelených, která se nachází 13 km od Çanakkale. Modř moře a zeleň voňavých borovic jsou vzájemně propojeny v této půvabné obce. Je to intimní vesnice, kde sousedské vztahy mají stále existují a čaj, káva chaty jsou prováděny v letohrádky v pozdních odpoledních hodinách. Obec Güzelyalı má jeden z nejlepších pláží pro koupání poblíž Canakkale. To obnoví své návštěvníky s jeho vánek ještě v drtivé tepla. Je to jeden z Turecka nejdůležitějších center pro windsurfing v důsledku její pevnou větry.

To není daleko od historického města Assos, kde starověký filozof Aristoteles žil.
Assos (v Řekovi), také známý jako Behramkale nebo krátkou Behram, je malé historicky bohaté město v okrese Ayvacik v provincii Çanakkale v Turecku. Po opuštění platonický akademie v Aténách, Aristotela (připojily Xenocrates) šel do Assos, kde byl přivítán králem Hermias a otevřel Academy v tomto městě.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB