Prodat Zemědělský statek, Kusadasi, Izmir, Turecko, Cherry village

Prodat - Cod. 27031

  • Typologie: Zemědělský statek
  • Oblast: 14800 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 3

Fantastický Olive sad a vinice v sousedství hlavní silnice a mezi dvěma vinařství. Vhodné pro vybudování země doma. Polovina farma je pokryta tý vyzrálého olivového trss a druhá polovina se vzrostlými bílými Osmančík hroznů. K dispozici je také prázdný prostor pro dům. Určitě jeden z nejlepších lokalit v okrese Cherry Village.

Turkish víno je víno vyrobené v transkontinentální euroasijská země Turecko. Kavkaz oblast, kde se země Gruzie, Arménie, Ázerbájdžán a Turecko nachází dnes, hrál klíčovou roli v časné historii vína a je pravděpodobné, že byl jedním z prvních vinařských oblastí světa. [1]
Ampelographers odhadují, že Turecko je domovem mezi 600-1200 původních odrůd Vitis vinifera (Evropská vinné révy), i když méně než 60 z nich jsou komerčně pěstovány. S více než 1.500.000 akrů (6.100 km2) vysázených vinic, Turecko je celosvětově čtvrtým největším výrobcem hroznů.
Kirazli Village je 14 km do centra města Kusadasi. Jméno Kirazli (obec s cherry) pochází z třešní v obci. Je to tradiční vesnice, kde si můžete zažít místní život na vesnici.

Skrytý od davů za olivových hájů, třešňových květů a vinice; Kirazli Village je jedním z mála non-turisticky místa odešel, který nabízí ubytování v okolí Efezu.

Existuje přibližně 350 rodiny žijící na vesnici, sbírat své životy ze zemědělství a chovu zvířat. Být prvním například na zemi, ekologické zemědělství je podporováno vládou. Hlavními produkty obce jsou třešně, olivy, fíky, hroznové víno, vlašské ořechy a víno. Nicméně kromě tropického ovoce, každý druh ovoce se pěstuje kolem vesnice.

V neděli, Kirazli hostí vůbec první certifikací trh organický produkt Turecka. An- každoročně rostoucí počet vesnických restaurací jsou napadal místních obyvatel o víkendech pro jejich speciální snídaně rodinného typu a tradiční regionální jídla.

I když je obklopen všemi turisticky atrakcí, tam jsou ještě žádné turisticky obchody v obci Kirazli. Nicméně, několik boutique hotelů jsou zaneprázdněni po celý rok.

Existuje jedna mešita, jedna základní škola, jedna klinika, řeznictví, pekařství, a tři mini trhy v obci. Veřejné minibusy spustit každou půlhodinu mezi Kusadasi a Kirazli v denní době.

Turecko je stále zemědělství země a většina lidí jsou stále farmáři. Bohužel ačkoli zemědělské metody -Just jako ve většině ostatních zemí světově byly změněny. Pro zvýšení plodnosti a chrání výrobky stále více a více chemických látek se využívají v současné době. Kirazli je jediná vesnice v Turecku, které má šetrné k životnímu prostředí, zemědělství, osvědčení, které turecké vlády se. Při chůzi na silnicích a stezky Kirazli uvidíte olivy, herries, hrušky, meruňky, broskve, rajčata, okurky, lilek, moruše, švestky, kdoule, meloun meloun, hrozny a vinice atd

 

STRAVOVÁNÍ

Pokud jde o jídlo, velkorysá Aegean Sun a půdy nám umožňuje pěstovat obrovské množství zeleniny, ovoce a byliny; a zvýší dobytek napuštěné těchto čerstvých produktů. Obklopen takové vegetace, v Kirazli vesnice, kde je ekologické zemědělství podporované vládou; jídlo je bohaté, pestré a výživné. Několik vesnice restaurací s místní jídlo v jejich autentických prostředích přilákat rodiny, páry a přátele z celého regionu, zejména o víkendech.


PLOCHA

Ephesus (15 km / 6 mil): Nejslavnější starověké město v Turecku, hlavním městě Malé Asie.

Dům Panny Marie (20 km): Známý jako poslední místo, kde Panna Marie prožila poslední léta a zemřel.

Bazilika St John s: Kde St John apoštol byl pohřben. Na vrcholu jeho hrobu, jedna z největších bazilik na světě byl postaven v 6. století našeho letopočtu.

Chrám Artemis: Ruiny jednoho z sedmi divů antického světa.

Vlak muzeum (8 km / 5 mil): Je to jeden z nejlepších sbírek na světě. Zde se zobrazují 42 parníky ze 7 různých zemí.

Muzeum Efezu: Archeologické nálezy Efezu jsou vystaveny v tomto úžasném muzeu.

Selcuk (15 km / 6 mil): Moderní turecké město, ve kterém Efezu, Dům Panny Marie, sv Johna € ™ s baziliky, Chrám bohyně Artemis, muzea a vesnice Sirince se nachází.

Kusadasi: Letovisko se nachází v Egejském moři, která je nejvíce populární výletní lodě město Turecka. Město má pěkné pláže, restaurací a obchodů.

Sirince Village: 9 km od Selcuk, hezká vesnice s unikátní historií a ovocného vína.

Priene - Miletos - Didyma: Pro milovníky historie, to jsou tři starobylá města â € ~Ioniaâ € ™, které můžete navštívit na jednodenní výlet.

Priene je starobylé město, kde Alexander Veliký strávil zimu. To má nejzachovalejší Hellenistic zříceniny této oblasti.

Miletos: Je to birht místem vědy, kde Hippodamos, plán mřížka, že používáte dnes v našich městech byla vynalezena.

Didyma: Jedním z nejpůsobivějších chrámy Turecka se datuje do 6. století.

Pamukkale (178 km / 110 mil): Je to úžasný přírodní jev, obrovská bílá hora

z vápníku. Je známý pro své termální vody a historického města Hierapolis.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB