Prodat Dvoupokojový, Конаклы, Alanya, Turecko, Конаклы

Prodat - Cod. 25138

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 104 m²
  • Pocet pokoju: 38
  • Podlazí: 4

Sunset Beach Residence VIP - 2. etapa - nový projekt naší společnosti, která se nachází v těsné blízkosti pláže a městečka Konakli. Komplex se nachází na kopci s nádherným výhledem na moře a hory. Pouze 250 metrů od projektu od pláže, 250 m od obchodů a restaurací, a jen 2 km od centra Konakli. Komplex se skládá ze dvou-ložnicových apartmánů a penthousů s třemi a čtyřmi ložnicemi jednotky na pěti patrech. Všechny apartmány jsou prostorné a pohodlné. Používá se při stavbě moderních ekologických materiálů, což je jistě výhoda projektu, spolu s dobrou polohou. Autorem projektu je Osman Pala - dobře známý architekt z Alanya. Všechny apartmány mají výhled na jihozápad, takže majitelé budou moci obdivovat západ slunce po celý rok. Z oken a balkonů apartmánů má výhled na hory a jsou hlavním lákadlem, Alanya - středověká pevnost.

Podrobnosti interiéru: spotřebiče pro domácnost a klimatizace (horký vzduch -holodny), plastová okna s dvojitým zasklením, podlahové vytápění v obývacím pokoji a koupelně, kuchyně, keramická dlažba na podlaze nejvyšší kvality, vstupní ocelové dveře, bezdrátové připojení k internetu, evropské televize, trezor, ohřívač vody.

Vnější Vlastnosti: Pool plocha cca 200 m2 s výhledem na moře a hory, bazén prostorný dětský, vířivka, kavárna-bar u bazénu, lehátka, lázeňské centrum s krytým vyhřívaným bazénem, ​​saunou, tureckou lázní, posilovna, šatny, bezdrátové připojení k internetu na území, vlastní soukromou pláž.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB