Prodat Dvoupokojový, Alanya, Antalya, Turecko, cikcikli mah kristal nova sitesi

Prodat - Cod. 33387

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 65 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 4

Vážený pane / paní,
Jsme rádi, že navrhujeme nádherný byt v Alanyi (Turecko) k prodeji od vlastníka, v blízkosti moře, v blízkosti centra s nejnižší cenou 58000 EURO Nalézáte se:
Výhody našich bytů v komplexu Crystal Nova:
1) VŠECHNY NÁBYTEK (postel, pohovka, křeslo, kuchyňský stůl, kuchyňská pohovka, židle, kuchyňská linka, tři šatní skříně na šaty a obuv, knihovna, nábytek na balkóně - stůl a židle) A ZAŘÍZENÍ (lednice, pračka, , Spor) - v DÁRCE! PRO PŘÍPAD NÁHODNÉHO PRODEJE!
2) Byt je v provozu pouze 9 měsíců (naléhavý prodej v souvislosti s přestěhováním na Ukrajinu), takže byt a nábytek jsou v dokonalém stavu!
3) Transfer na pláž (vzdálenost k pláži - 800 metrů) - zdarma, lehátka a slunečníky na krásné pláži - zdarma
4) Bohatá veřejná plocha v celoročním volném využití: turecká lázeň (hamam), sauna, basketbal a tenisový kurt, dětské hřiště, dětský bazén, krytý bazén, bazény s tobogány, restaurace, velkoplošné kino, krytá parkoviště, vynikající zahrada, internet
5) 24hodinová bezpečnost komplexu
6) Dům je vybudován z kvalitních materiálů nejlepším vývojářem v regionu - Oğuzhan Construction Company
Dům se nachází pět minut chůze od nákupního centra Alanium, trhy s vesnickými produkty, velká oranžová zahrada, fotbalová škola Beşiktaş, obchod s potravinami "101A", velký supermarket "Metro Cash & Carry". Vzdálenost od pláže: 800 m.
Dům Crystal Nova je strážený nepřetržitě, území je uzavřené, útulné, čisté, kvetoucí, dobře upravené.
Byt je vybaven novým zařízením BECO a nábytkem IKEA. Stav apartmánu je výborný.
Byt se prodává se všemi nábytkem, textilem a lampami.
Nábytek je zahrnut v ceně: šatní skříň na oblečení a obuv na chodbě, kuchyňská linka, kuchyňský stůl, kuchyňské židle, pohovka, křeslo, televizní stojan s úložným prostorem, psací stůl, postel velká místnost 2,0 * 2, 20 m. (skládací), velká šatní skříň, šatní skříň v ložnici, rozkládací pohovka 2,0 * 1,50 m., konferenční stolek, křeslo, stůl a židle na balkoně.
Rozměry pokojů: velká místnost + kuchyň: 28 metrů; chodba: 4 metry; ložnice: 12 metrů; balkón: 10 metrů; koupelna + toaleta: 6 metrů. Celková plocha bytu je 64 metrů.
Cena je 58000 EUR včetně nábytku a domácích spotřebičů! HOT CENA!
NOVINKY: Oproti domu se buduje nová mateřská škola, takže ve dne vidíte barevné děti. 🙂 Vpravo od domu je velký supermarket METRO. V blízkosti této oblasti - nové nemocnice, z balkónu vidíte nový most do této nemocnice. Za 3 minuty chůze je v provozu nová budova městské metropole. Oba se brzy stane centrální oblastí Alanye.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB