Prodat Dvoupokojový, Didim, Aydin, Turecko, Selvi Caddesi 2

Prodat - Cod. 41228

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 120 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 3

Didim / Altinkum, SOUD APOLLO 1: 2 + 1 Prime Location Apartmán s pěknou velkou terasou / balkonem

Vyhledávaná, pěkná, špičková nemovitost s výhledem na bazén a velkým pěkným balkonem na Apollo Court 1. Nachází se ve 3. patře. Tato nemovitost je ideální jako prázdninový dům, investice nebo dům na plný úvazek po celý rok. Je plně zařízený a okamžitě k dispozici!

Apollo Court 1 jsou luxusní apartmány a podkrovní pokoje, všechny navržené a postavené podle nejvyšších standardů. Devolopment se nachází přibližně 5 minut od hlavní pláže a 5 minut pěšky od historického chrámu Apollo. Komplex se nachází na hlavní přístavní silnici, přibližně 3 km od jednoho z největších přístavů v Turecku. Do centra města a na hlavní pláž jezdí každých 10 minut autobus dolmus. Apartmány Apollo Court 1 jsou ideálním místem pro klidný životní styl a těší se z vybavení na místě, jako je velký venkovní bazén, kavárna / restaurace, supermarket, herna, 24hodinová ostraha, správce stavby a ošetřovatelé.

NESMÍ SE ZMÍNAT

Altinkum se překládá jako „zlatý písek“. Středisko je rozděleno do tří částí pláže: první, druhá a třetí! První je podél promenády plné barů a restaurací a můžete si pronajmout šlapadla a vodní skútry. Druhá je menší, zatímco třetí je blízko přístavu a spousty vodních sportů.
Ve středisku Didim / Altinkum a v okolí je spousta věcí:
. Velký sobotní trh
. Pláže Altinkum
. Beach Front Bars
. Středa Bazar
. Akvapark Didim
. Didim Marina
. Večerní trh Mavisehir
. Vodní sporty
. Čtyřkolky
. Historické památky: Chrám Apollo, Miletus, Efez, Pamukkale, kousek od Bodrumu a Kusadasi, 1 hodinu na letiště Bodrum. 1 hod 20 m na letiště Izmir.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB