Prodat Dvoupokojový, Konaklı, Alanya, Turecko, Konaklı

Prodat - Cod. 25144

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 104 m²
  • Pocet pokoju: 90
  • Podlazí: 4

Sunset Beach Residence VIP - projekt o rozloze 10,750 m2, v obci Konakli, Alanya. Má velmi dobrou polohu na kopci s výhledem na moře Igor. 250 metrů odděluje komplex od pláže, 2 km od centra Konakli a 250 m od obchodů a restaurací. Komplex získal ocenění HOMES ZÁMOŘSKÉ Awards 2008 v kategorii Nejlepší projekt v Turecku a Světové Top 20, ale i Evropy a Afriky PROPERTY Awards 2009 v souvislosti s CNBC Arabíja a Afriky NEMOVITOSTÍ AWARDS 2010 v souvislosti s Bloomberg TV a kategorii Nejlepší projekt v Turecku.
Komplex se skládá z nástaveb, mezonety, byty a zahrada. Bloky ve čtyřech komplexu. Apartmány jsou velmi prostorné a pohodlné. Každý apartmán má jacuzzi vanu. Výzdoba používá vysoce kvalitního materiálu, který, samozřejmě, také výhodu. Projekt také architekti z Turecka a Dánska. Komplex je postaven takovým způsobem, že každý byt okna orientována na jih-východ, který umožňuje sledovat západ slunce každý den. Také z bytu nabízí nádherný výhled na hory a středověké pevnosti, hlavní dostoprimechatelnostgoroda Alanya.

Práce byly dokončeny v roce 2009.

Detaily v interiéru: domácí spotřebiče a klimatizace jsou zahrnuty v ceně, jsou dvojitá okna, podlahové topení v obývacím pokoji a koupelně, kuchyňský nábytek, keramické podlahy, ocelové vchodové dveře, bezdrátové připojení na internet, evropské programy, trezor, ohřívač vody, vana v masteru koupelna.

Vnější znaky: Venkovní bazén o 300 m2, s výhledem na moře a hory, bazén prostorný dětský, bar-kavárna u bazénu, lehátka, wellness centrum, vyhřívaný krytý bazén, whirlpool, sauna, turecké lázně, fitness, bezdrátový přístup k internetu na místě, soukromá pláž.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB