Prodat Vila, Cesme, Izmir, Turecko, çiftlikköy çeşme

Prodat - Cod. 39502

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 145 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Dva domy v jedné oblasti s vlastním bazénem. 4 ložnice, 1 kuchyň, 1 ložnice s vlastní sprchou a šatnou. V blízkosti centra města. Připraven k prodeji!
Vlastní bankovní úvěr.
Oblíbenou kašnou je dvojitá vila s podílem na pozemku o rozloze 245 m2 s odděleným bazénem, artéskými 4 ložnicemi, 3 koupelnami a rodičovskými šatnami v centru Çiftlikköy v blízkosti diamantů a altinkových pláží. Oblast využití 140 m2 a oddělený bazén 26 m2, oddělená zahrada 140 m2. V přední části je také zelená plocha.

Všechny stěny jsou vyrobeny ze speciálních tepelně izolovaných cihel pro zvukové a tepelné izolace a / nebo jako sendvičové stěny.

Všechna místa jsou pokryta keramikou 1. třídy. 60x120 se používá v salonech a dřevěná keramika v ložnicích.

V přízemí se nachází obývací pokoj, kuchyň, ložnice a WC-koupelna. V 1. patře jsou 3 ložnice a 2 koupelny, z nichž 1 má vlastní koupelnu a šatnu. K dispozici je inteligentní domácí systém, automatizace a zabezpečovací systém.

Kuchyně jsou Hafele, kolébky na pracovní desky, hliníkové žaluzie Linea Rossa, Vitrified vitra, vestavěné Bosch, klimatizace Wiesmann.

Společenská místnost a hlavní ložnice mají klimatizaci VRF. Byla provedena instalace ohřívače a byla připravena infrastruktura tepelného čerpadla. Všechny skříně a nábytek do šatny budou dodány připravené.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB