Prodat Domek z kamene a suché malty, KARABURUN, Izmir, Turecko, Bozkoy

Prodat - Cod. 40553

  • Typologie: Domek z kamene a suché malty
  • Oblast: 250 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 2

Karaburun, okres Izmir, je nejstarší osadou v Anatolii. Ve studiích v této oblasti se objevily některé nálezy, u nichž je zjištěno, že pocházejí z BC 4000.

Nejstarší známý název je MIMAS. Homer, tvůrce Iliady a Odysie, se narodil a žil v těchto zemích. V jeho slavném díle Odysia je hora Mimas, která se označuje jako „Windy Mimas“, hora známá jako „Bozdağ“.

Booklice Mustafa, jeden z následovníků Seyha Bedrettina, se usadil na poloostrově Karaburun a dokončil velmi důležitá historická díla. Učení Börklüce Mustafy, který se vzbouřil proti vysokým daním a nespravedlnosti s vesničany v letech 1414 až 1416, je součástí básně Nazıma Hikmeta „Şeyh Epic“.

Karaburun, který přitahuje pozornost svou panenskou přírodou, je důležitým cílem cestovního ruchu a v minulosti místem mnoha civilizací. Toto místo je rájem zejména pro ty, kteří se zajímají o potápění pod vodou.

Dům na prodej se nachází ve čtvrti Bozköy v Karaburunu. Jen pár km od nejkrásnějších zátok. Historie domu sahá téměř 150-200 let. Byla postavena jako strážní věž proti pirátským útokům. Tloušťka kamenných zdí je 90 cm. Skládá se z dvoupodlažního kamenného domu o rozloze 45 m2 na pozemku o rozloze 250 m2 a jednopodlažního kamenného domu o rozloze 20 m2 v zahradě. Dům byl zrekonstruován z prvotřídních materiálů a zpracování. V zahradě je kamenná pec, olivy, citron, stromy z granátového jablka a vinná réva.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB