Prodat Dvoupokojový, Altinkum, Didim, Turecko, Turkey in Didyma

Prodat - Cod. 37350

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 12529 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 1

Ohromující dvoupokojový apartmán v rekreačním středisku Aqua Vista. Tento krásný dvoupodlažní byt k prodeji v Altinkum a byl velmi dobře postaráno a je zdobené a zařízené, a připraven k pohybu a použití.

Při vjezdu do nemovitosti je světlý, vzdušný a dobře se stará. K dispozici jsou dvě velké dvoulůžkové ložnice, velká koupelna s novým průchodem do sprchy, pěkně velký salonek s balkonem, kuchyňská linka v rohu s prostorem pro snídani. Nemovitost je klimatizovaná a obývací pokoj má velký stropní ventilátor.

Objekt s výhledem na moře. K dispozici je bezpečnostní / recepční kancelář, kde můžete chytit kyvadlovou dopravu, má velký centrální bazén a bar, plus krytý bazén a posilovnu. Perfektní byt pro váš první rekreační dům, nebo dokonce i trvalý domov.

Celkově máme perfektní rekreační dům nebo ideální investici v Turecku, která se nachází v blízkosti pláže a centra města. Byt je dobrý a je vybaven klimatizací.
S dostupnou cenou pro každého, kdo chce dostat nohu na žebřík na realitním trhu Altinkum.

Altinkum ceny nemovitostí jsou velmi atraktivní, výhodné byty a vily nabízené na dovolenou, celoročně žijící ideální poprvé investice pro každého, kdo hledá nemovitost s nízkým rizikem koupě-k-let, aby otestovala trh s byty.

Zavolejte tureckou kancelář dnešního dne, kde vám poskytneme kompletní informace, a jeden z našich poradců vám může poskytnout přehled o možných výnosech a samozřejmě odpovědět na všechny vaše dotazy.

Turecká kancelář může poskytnout dotovanou inspekční cestu pro každého, kdo má vážný zájem o koupi nemovitosti v regionech prodáváme nemovitosti ...

Díky nádhernému klimatu, pohostinným lidem a báječným vlastnostem musí být Turecko vaším prvním výběrem pro váš domov na slunci. Přestože si můžete prohlížet vlastnosti na našich internetových stránkách a informačních svazcích, nic se nedá srovnávat s tím, jak vidíte kvalitu a životní styl, do kterého nakupujete. Obecně řečeno, inspekční výlet trvá 3 nebo 4 dny, což je obvykle dost dlouho pro jednoho z našich specializovaných poradců a provede vás celým procesem, od prohlížení nemovitostí, aby vám pomohl s právními předpisy. Budeme tam, abychom vás pozdravili z letiště, dokud neodejdete. Vaše inspekční cesty jsou plně doprovázeny a jsme hrdí na to, že se staráme o naše klienty. Chcete-li zjistit, co vám tato země nabízí, rezervujte si inspekční cestu prostřednictvím jednoho z našich poradců.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB