Prodat Dvoupokojový, Fethiye, Muğla Province., Turecko, Cumhuriyet Mahallesi, 83. Sokak, 12/6, Fethiye, Muğla, Turkey

Prodat - Cod. 43722

  • Typologie: Dvoupokojový
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 3(2+1)
  • Podlazí: 2

Jeho poloha je v srdci města, ulice Çarşı, za Paşa Kebap. Pláž, přístav, trajektové přístavy Rhodos a Marmaris, přístav, antické divadlo Telmessos, kde koncertují největší umělci země, bazar Paspatur, všechny banky, promenáda, obchody, kavárny, restaurace, náměstí, okresní guvernér kanceláře jsou přímo u vašich dveří, to znamená pár minut chůze.

Kromě posezení má byt všechny druhy věcí, které by mohly být v domácnosti potřeba. Postele s taštičkovými pružinami a taštičkovými pružinami, klimatizace, televize, sporák jsou nové a zcela nové. Dokonce i krabice jsou stále tam. Záruka právě začala. Věci budou ponechány v bytě.

Byt má vlastní solární panel. V horním patře s právem užívání velké terasy s výhledem na moře, kam si můžete vzít zavazadla a začít hned bydlet, se třemi fasádami, výhledy na přírodu, město a moře, 2 balkony, samostatná kuchyň, WC, koupelna a umyvadlo samostatně, bez problému s parkováním, v jedinečné lokalitě, od majitele Jedná se o dům na prodej.

Byt je bez problémů s infrastrukturou. Nedošlo k výpadkům vody ani elektřiny. Navíc, ačkoli je mnoho domů u moře ve Fethiye postaveno na bažinách, otřesy nejsou ani cítit v budově, která je umístěna na velmi pevné zemi na obrovských kamenech.

Nový favorit těch, kteří unikají z Bodrumu, jeho poloha a zařízení vhodné pro život v létě i v zimě, nádherné lesy, historie sahá až do roku 3000 př. n. l., fascinující krásné zátoky a pláže, restaurace za rozumnou cenu, kde můžete jíst ty nejchutnější ryby a maso země, kilometry přímé chůze a cyklistiky u moře Je to rajské místo se svými silnicemi, bezplatnými společenskými aktivitami organizovanými magistrátem a ochotnými lidmi.

Fethiye není kosmopolitní místo jako Bodrum a v sektoru služeb zaměstnávají své vlastní čisté děti.

Byt byl sice s velkým nadšením koupen k bydlení a začal se zařizovat, ale byl dán do prodeje na úhradu školného syna rodiny, který odjížděl studovat do zahraničí.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB