Prodat Hotel, Antalya, Antalya, Turecko, Beycik/Kemer/Antalya

Prodat - Cod. 41776

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 5.500 m²
  • Pocet pokoju: 19
  • Podlazí: 4

VE STYLU TOSCANA - Mansion


ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ PROSTOR



POZEMEK: S pozemkem o rozloze 5 500 m² odhaluje všechny krásy svou rozlohou, kterou lze využít k vybudování tenisových kurtů nebo jej využít s různými funkcemi, a také pole vhodné pro přistání vrtulníků.



Kiosek: 610 m² (Masivní kamenná práce, 60 cm tloušťka stěny, 2+7 (9 pokojů) a 3 koupelny, 4 WC, Sauna, 45 m² Terasa, jedinečné dílo.) S jeho odlišností v toskánském stylu..



PENZION: 636 m², 9 apartmá po 60 m², s balkonem, obývacím pokojem, ložnicí, sprchou-WC, elektroměrem a předplatným pro každé apartmá a otevřenou kuchyňskou infrastrukturou v obývacím pokoji každého apartmá. ) Vnitřní a vnější stěny jsou z dvojitých cihel a mezivrstva je rovněž z polystyrenu a je speciálně izolována proti teplu, chladu a zvuku o tloušťce 45 cm.



JÍDELNA: Má 150 m² a je vhodná pro všechny druhy středně velkých seminářů nebo kaváren a večírků, má krb, kuchyň a bar.



DŮM A ZAHRADA ZAMĚSTNANCŮ: Dům pro zaměstnance (70 m²), bazén, venkovní posezení atd. - Zahradní WC, tělocvična, otevřené parkoviště, podzemní garáže a sklady atd. - Jednotky jsou plynové (LPG) topení.


Mimořádně výhodná nemovitost pro velké rodiny nebo profesionály v oblasti zdravotní turistiky.

SVÝM JEDINEČNÝM VÝHLEDEM JSOU LÉTO A OSOBA KRÁSNÉ SAMOSTATNĚ


(*) Všechny jednotky mají výhled na hory, moře a lesy, a protože jsou v nadmořské výšce 1000 metrů nad mořem, jedná se o klidné prostředí bohaté na kyslík. Nádherná příroda na pobřeží Středozemního moře! Švýcarsko Turecka. Odlišnost tohoto jedinečného prostředí od Švýcarska; Na pláži s modrou vlajkou jste za 10 minut.


(*) Vzácné místo na světě. Hora, moře a les jsou propojeny s těmito třemi prvky krásy. Přidejme k této pozici ještě velmi odlišné privilegium; Vane zde horský a mořský vánek. V tomto ohledu je vidět, že i kuřáci žijí ve věku nad 100 let, tyto vlastnosti a privilegia jsou v pozici, kterou je třeba vidět konkrétně. Můžete vidět, že romantika je součástí díla.


(*) Poznámka: Plochu pozemku lze zvětšit až na 10 000 m² zabráním sousedních pozemků.



POUŽÍVEJTE ALTERNATIVY:

(*) Tato široce zastavěná nemovitost je místem, kde mohou podnikatelé relaxovat se svou rodinou a přáteli, setkávat se s dalšími obchodníky a navazovat obchodní kontakty a hostit své vrstevníky, manažery nebo hosty.


(*) Prostředí, kde budou dlouhodobě trávit dovolenou nebo žít v přírodě lidé s nejrůznějšími dýchacími, alergickými problémy, unavení těžkou prací.


(*) Místo pro zdravotní turistiku. Např; kosmetický salon, rezidence pro seniory, sanatorium, léčebna, středně velký seminární hotel atd. Je také mimořádně vhodný pro VIP turistiku, která osloví elitní segment v oborech.


(*) Dá se říci, že je to ideální životní prostor pro velké rodiny a bigotní lidi, kteří zahrnují i islámská kritéria, a to díky tomu, že zde není žádné otevřené místo pod nohama a nehlučné prostředí. (Jisté je, že osloví domácí i zahraniční segmenty).




(*) POZNÁMKA: Díla jsou listem vlastnictví a všechna jsou obydlená.










Zájemcům jsou poskytovány rozsáhlé informace a po domluvě je nabízena možnost prohlídky zařízení. Pro rozsáhlé informace jsou zasílány videa a fotografie.








Copyright© 2022 Všechna práva vyhrazena.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB