Prodat Hotel, Kemer, Antalya, Turecko, Beycik/Kemer/Antalya

Prodat - Cod. 42344

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 5.500 m²
  • Pocet pokoju: 40
  • Podlazí: 5

VE STYLU TOSCANA - Mansion


ZDRAVÝ ŽIVOTNÍ PROSTOR



POZEMEK: S pozemkem o rozloze 5 500 m² odhaluje všechny krásy svou rozlohou, kterou lze využít k vybudování tenisových kurtů nebo k využití různých funkcí, a také pole vhodné pro přistání vrtulníků.

ZÁMEK

Kiosek: 610 m² (Masivní kamenné dílo, tloušťka stěny 60 cm, 2+7 (9 pokojů) a unikátní dílo se 3 koupelnami, 4 WC, saunou, 45 m² terasou.) S jeho odlišností v toskánském stylu.. Nachází se na 200 m². Má 3 podlaží včetně přízemí a podkroví. Užitná plocha je 610 m². Je polobuněčný.

SKLADOVÁNÍ: 60 m², 2 místnosti, pro účely skladu nebo sklepa.

PŘÍZEMÍ: vstupní hala 200 m², wc, orientální pokoj, obývací pokoj (s americkým plynovým krbem), kuchyně, lodžie (krb na dřevo s velkými okny a uzavřenou komorou). Země je pokryta kaleidoskopem. Pouze podlaha galerie je pokryta dřevěnými parketami.


1. PATRO: 200 m² ložnice (45 m²) s šatnou, koupelna (s jacuzzi a saunou s výhledem na moře), pracovna, pokoj pro hosty, sprcha-wc pro hosty, postel a pergola s východem z koupelny, částečně krytá terasa 45 m² se zábradlím z přírodního kamene. V ložnici jsou parkety, ostatní jsou pokryty kalebodurem.


penthouse: 150 m² Dětský pokoj (sprcha - wc), dětská pracovna, bibliotek (americký plynový krb), suchý sklep. V dětském pokoji, dětské pracovně a bibliotéce musí být parkety.




DŮM PRO HOSTY

PENZION: 636 m², 9 apartmá po 60 m², s balkonem, obývacím pokojem, ložnicí, sprchou-WC, elektroměrem a předplatným pro každé apartmá a otevřenou kuchyňskou infrastrukturou v obývacím pokoji každého apartmá. )

TECHNICKÉ INFORMACE: Vnitřní a vnější stěny jsou z dvojitých cihel a mezivrstva je rovněž z polystyrenu, tloušťky 45 cm a speciální izolace proti teplu, chladu a zvuku. používá se dvojitá cihla a polystyren. Vnitřní stěny mají 30 cm a jsou rovněž z polystyrenu. Stropy podlah jsou duté a podlahy bitulínové a polystyrenové. Topidlo je značky Buderus, má funkci LPG a je dodáváno z běžného skladu. Vnější a spodní části budovy jsou pokryty kamenem.

(*) Po 9 apartmánech se skládá i z 1 sklepa. Apartmány mají 60m2 a skládají se z postele, obývacího pokoje, sprchy - wc a balkonu. Pojme 20-40 osob. Pokoje jsou zařízené a mají také TV a telefon. Nábytek je mimořádně kvalitní a bylo dbáno na použití vybraného nábytku. Elektroměry jsou samostatné. V obytných místnostech jsou k dispozici přípojky kuchyňské infrastruktury. Sklep má dvě části. (topná kotelna a tělocvična)



JÍDELNA: Má 150 m² a je vhodná pro všechny druhy středně velkých seminářů nebo kaváren a večírků, má krb, kuchyň a bar.

TECHNICKÉ INFORMACE: Kuchyně a chladírny jsou obložené až po strop. Kuchyňský průmysl je vybaven kuchyňským zařízením. K dispozici je také kamenná pec. Budova je zevnitř i zvenčí pokryta kamenem (břidlice Muğla). Podlahy jsou pokryty bitulinem a styroforem a pokryty kalebodurem. Uvnitř je velký krb a bar. Nábytek je mimořádně kvalitní. Uvnitř působí rustikálně. Dveře a okna jsou vyrobena ze dřeva a jsou z tvrzeného skla. Vnější krásu přírody lze sledovat zcela zevnitř.






DŮM ZAMĚSTNANCŮ-ZAHRADA-BAZÉN-PARKOVIŠTĚ



DŮM A ZAHRADA ZAMĚSTNANCŮ: Dům pro zaměstnance (70 m²), bazén, venkovní posezení atd. - Zahradní WC, tělocvična, otevřené parkoviště, podzemní garáže a sklady atd. - Jednotky jsou plynové (LPG) topení.


BAZÉN: Je propojen s integrovaným vodopádem s dětským bazénkem. K dispozici jsou dvě sprchové kabiny. V okolí je možnost letního posezení a slunění.


GARÁŽE: K zámku patří garáž pro dvě auta. Kromě toho existují tři oblasti využití, které lze využít jako sklad i garáž.

DŮM PRO PERSONÁL: Má 2 pokoje, WC a ústřední topení. (může ubytovat jednu rodinu nebo 8 jednotlivců stejného pohlaví.)

VEŘEJNÉ WC: Na zahradě jsou dvě (mužské a ženské) WC. Objekt má tříoký septik.

ZAHRADA: Tím, že byla přikládána důležitost zeleným plochám, všude se využívala tráva a zalesňování. Při zalesňování bylo dbáno na to, aby nebyl zakryt výhled na moře a hory. Na pozemku se nachází vinice a zeleninová zahrádka. Zahrada je zavlažována systémem Rain-Bird pramen a kapka. Je také napojena na bezplatnou závlahovou linku.

PARKOVIŠTĚ: U vjezdu je vybudováno parkoviště s kapacitou 10-15 vozidel.




Mimořádně výhodná nemovitost pro velké rodiny nebo profesionály v oblasti zdravotní turistiky.

SVÝM JEDINEČNÝM VÝHLEDEM JSOU LÉTO A OSOBA KRÁSNÉ SAMOSTATNĚ


(*) Všechny jednotky mají výhled na hory, moře a lesy, a protože jsou v nadmořské výšce 1000 metrů nad mořem, jedná se o klidné prostředí bohaté na kyslík. Nádherná příroda na pobřeží Středozemního moře! Švýcarsko Turecka. Odlišnost tohoto jedinečného prostředí od Švýcarska; Na pláži s modrou vlajkou jste za 10 minut.


(*) Vzácné místo na světě. Hora, moře a les jsou propojeny s těmito třemi prvky krásy. Přidejme k této pozici ještě velmi odlišné privilegium; Vane zde horský a mořský vánek. V tomto ohledu je vidět, že i kuřáci se dožívají více než 100 let, tyto vlastnosti a privilegia jsou v pozici, kterou je třeba vidět konkrétně. Můžete vidět, že romantika je součástí díla.


(*) Poznámka: Pitná voda, elektřina a telefonní přípojky jsou k dispozici. Nádrž Aygaz LPG 5m3 je zakopaná na zahradě. Z této nádrže je plyn přiváděn do všech topidel, kuchyní a krbů v kamenném domě. Velikost pozemku je 5.500 m². Pozemek je obehnán kamennými zdmi a ploty. Zabráním sousedních pozemků lze plochu zvětšit na 10 000 m².



POUŽÍVEJTE ALTERNATIVY:

(*) Tato široce postavená nemovitost je místem, kde mohou podnikatelé relaxovat se svou rodinou a přáteli, setkávat se s dalšími obchodníky a navazovat obchodní kontakty a hostit své vrstevníky, vedoucí zaměstnance nebo hosty.


(*) Prostředí, kde budou dlouhodobě trávit dovolenou nebo žít v přírodě lidé s nejrůznějšími dýchacími, alergickými problémy, unavení těžkou prací.


(*) Místo pro zdravotní turistiku. Například; kosmetický salon, rezidence pro seniory, sanatorium, léčebna, středně velký seminární hotel atd. Je také mimořádně vhodný pro VIP turistiku, která osloví elitní segment v oborech.


(*) Můžeme říci, že je to ideální životní prostor pro velké rodiny a bigotní rodiny, které zahrnují i islámská kritéria, a to kvůli nedostatku otevřeného a pod nohama a nehlučného prostředí. (Jisté je, že osloví domácí i zahraniční segmenty).




(*) POZNÁMKA: Díla jsou listem vlastnictví a všechna jsou obydlená.










Zájemcům jsou poskytovány rozsáhlé informace a po domluvě je nabízena možnost prohlídky zařízení.

Pro rozsáhlé informace jsou zasílány videa a fotografie.
















Copyright© 2022 Všechna práva vyhrazena.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB