Prodat Stavební parcela, Artvin / Borçka/ Macahel, Yesiltepe, Turecko, istanbul

Prodat - Cod. 32446

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 6300 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Borçka okres Artvin připojena obec zachovala přirozenou krásu 6 (Camilleri-rocks-the-pravidelný-Efeler Maral-Ugur) se skládá z názvu regionu.
 Camil (Macahela) Basin, biodiverzita má svou hodnotu a přírodních zdrojů zrušeny kvůli své kulturní a historické bohatství životního prostředí a lesů ministerstva a UNESCO Národní komise Turecka biosférické výsledek práce prováděné ve spolupráci dne 29. června 2005 UNESCO v oblasti 25.258 ha byla vyhlášena jako rezerva že byl zařazen do světové sítě biosférických rezervací a stal Turecka prvním biosférická rezervace. 1 duplex v dřevěných domů 85 m2, 1 ks dřevěné domy (Nalin a) 25 m2 balkon také má různé ovocné stromy obdělávané půdy je lískový ořech, vlašský ořech stromy. .S, elektřina a silnic. Pokud písemně Macahel do internetových vyhledávačů získat podrobné informace o této oblasti lze naučit všechny podrobnosti.
Ceny v tomto regionu poskytují 30% nárůst čistého jmění ročně. Je jedinečná investice budou úroky, zatímco sbírá s každým dnem.
To by se vyměnit s hodnotou bytů v Istanbulu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB