Prodat Stavební parcela, Yalikavak, Bodrum, Turecko, Bogazici / Milas

Prodat - Cod. 43022

  • Typologie: Stavební parcela
  • Oblast: 14215 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 3

Komerční pozemek / obytný pozemek 14 215 m2

Objevte investici jednou za život v tureckém Milasu – unikátní pobřežní pozemek nabízející 14 215 m² čistého potenciálu. Tento klenot leží u moře a poskytuje přístup na soukromou pláž pro jedinečný životní styl.

Představte si 13 luxusních vil harmonizujících s pobřežím, soukromou pláž a hotel s prémiovým vybavením – včetně kavárny s barem, restaurace, fitness & SPA a garáže. Toto je vaše plátno pro vizionářský rezidenční nebo komerční podnik. Využijte tuto mimořádnou příležitost ještě dnes.
Tento výjimečný pozemek se nachází na vynikajícím místě jen 3,4 km od centra Milas a nabízí strategickou vyhlídku, kde můžete zažít kouzlo tohoto pulzujícího pobřežního města. Milas, se svými 147 000 obyvateli, slouží jako perfektní zázemí pro vaši investici a spojuje půvab prosperující komunity s klidem na soukromé pláži. Blízkost města zajišťuje pohodlí, zatímco nedotčená krása nábřeží propůjčuje atmosféru exkluzivity, která je skutečně bezkonkurenční.
Neodhalit zde cenu bylo vědomé rozhodnutí, jehož cílem je přivítat ty, kteří si skutečně váží hodnoty, aby se s námi osobně zapojili. Vaše osobité sny a touhy po tomto mimořádném prostoru mají nesmírnou důležitost a my jsme odhodláni přizpůsobit naši nabídku tak, aby odpovídala vašim konkrétním přáním. Pro další podrobnosti vám doporučujeme kontaktovat přímo vlastníka pozemku.
Zagros

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB