Prodat Více než 5 pokojů, Aydin, Aydin, Turecko, Ovaeymir Mah 39 Fevzi Çakmak Sk Greenpark Sitesi No :4/B Kat :7 Daire :28

Prodat - Cod. 42140

  • Typologie: Více než 5 pokojů
  • Oblast: 160 m²
  • Pocet pokoju: 9
  • Podlazí: 7

45 minut od Kusadasi, oblíbeného cestovního ruchu, je 1 houpací síť, 1 obývací pokoj, 2 ložnice, 1 kuchyň, 1 šatna. Jsou zde 2 toalety a 1 komora, bez skladu. Naše ultra-luxusní rezidence má spoustu sociálních zařízení a je v docházkové vzdálenosti do Marmaris, Bodrum, Kusadasi Highway, Migros, supermarkety BİM s bazénem pro dospělé, dětský bazén, dětské hřiště, sportovní fitness centrum, vnitřní hřiště, parkoviště, nepřetržitá ostraha , rozvoz zboží, denní a noční přejímka hostů. Tuto příležitost byste si neměli nechat ujít. Aniž byste museli platit hodně peněz realitnímu sektoru, můžete si toto bydlení koupit od svého pronajímatele. Máte také právo získat turecké občanství.

Se současnou architekturou, zelenou texturou, obchodními oblastmi, sociálním zařízením a koncesemi je „Green Park Aydın“ volbou každého, kdo sní o pohodlném a klidném životě... Adresa pro ty, kteří chtějí klidný a privilegovaný život daleko od hluk města, kde se setkává zelená, modrá a pohodlí A krása, jednoduchost a krása .... Bezpečnost - Obsluha na místě - Bezpečnostní kamera Prvotřídní materiály a kvalitní zpracování Spolehlivost - Pohodlí - Prostorné rodinné prostředí - Prostorné pokoje a balkony, Soukromá spíž pro náš byt a prosklený balkon, Bodové osvětlení a LED osvětlení ve všech pokojích Střední patro - Přední otevřeno - Centrální systém Zemní plyn, Podlahové vytápění Místnost - Videotelefon Klimatizace bude dodávána s Vestel 24 Lounge a kompaktním paketem Siemens.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB