Prodat Vila, Kuşçular, Izmir, Turecko, Casaba Evleri 8029 sk. no:6/25 kuşçular Urla

Prodat - Cod. 36467

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 970 m²
  • Pocet pokoju: 4
  • Podlazí: 2

Dvojlůžkový dům se zahradou v blízkosti moře v Urla, Turecko

2 podlažní dům s celkem 4 ložnicemi a 3 koupelnami. Otevřená kuchyně a samostatné jídelní místo a obývací pokoj. Dům se prodává nezařízený. Dům je vybaven klimatizacemi a elektrickými radiátory v každém pokoji. V obývacím pokoji je krb. Všechna okna a skleněné dveře jsou vybaveny elektrickými žaluziemi.

Speciální dřevěná konstrukce, vytrvalost a zemětřesení. Soukromá zahradní část komplexu s 30 domy. 24hodinové bezpečnostní a zabezpečovací kamery uvnitř komplexu k dispozici. Postaven na ploše 970 m².

Rezidenční lokalita, 6 km od centra města Urla. Settlements a více supermarketů jsou k dispozici velmi blízko a velmi se časem zvyšují. 6 km od pláže v Demircili (Fotografie pláží). Velmi blízko německé střední škole "Deutsche Schule Izmir".

Skvělá investice, protože hodnoty zdejších domů se každým rokem rychle zvyšují. Komfortní pro rodiny, bezpečné místo pro děti a velmi blízko k panenským plážím jak s / bez zařízení. Lokalita se každým rokem stává středobodem, protože osada se rychle přibližuje k více obytným oblastem Izmiru.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB