Prodat Vila, Termal, Yalova, Turecko, Dreamland Projesi

Prodat - Cod. 25580

  • Typologie: Vila
  • Oblast: 450 m²
  • Pocet pokoju: 6
  • Podlazí: 4

Společnost Dům Turk:

Byla založena v roce 1980 jako společnost zabývající se v těžebním sektoru po mnoho let a za tuto dobu začal pracovat v jiných časopisech, cestovního ruchu a stavebnictví.
Dům Turk Real Estate Investment Company je hrdý na to, že je největší realitní a developerská společnost v Yalova, Turecko dnes.

O ušetřil (proč náhradní?):

Mít prostor ušetřil úchvatný výhled se směsí zeleniny a moře, a má osvěžující a krásné prostředí, je žádoucí pro ty, kteří by chtěli žít, nebo mít nejvyšší investici.
Z místa, kde se místo nachází ušetřil Marmarské moře na jedné straně a Lake Iznik z druhé strany, a je pokryta lesy a bylinné zeleně a je známý jako pozemkové komise, je také centrem se mezi třemi hlavními tureckých měst, velkých, kde se nachází uprostřed mezi městy Istanbul a Bursa, Izmit, daleko od Bursa, Izmit 45 minut pevnina, Istanbul a 45 minut k moři, ale teď je tam most ve výstavbě bude dokončena v polovině roku 2015, a dorazí v Istanbul Baallowa pevninské vzdálenosti pouhých 10-15 minut.
Tam jsou ušetřeni v oblasti termální minerální vody, ovdovělou slavný, aby region z nejznámějších oblastí zdravotnických středisek nejen v Turecku, ale i na celém světě s velkým počtem turistů ročně za účelem léčby a v létě.

Význam místa ušetřeny Alastrutjie rychle roste den za zvláštní den poté, co premiér Awazzra Recep Tayyip Erugan 2012 mnoho Bdaumat prostoru, aby oblast ušetřil z nejdůležitějších a nejvíce zdravotních středisek na světě, kromě projektu mostu, který skončí po méně než rok, aby se mnoho jednotlivců a investorů Turci a cizinci se obrací jejich určení, aby ušetřil na jejich vlastní, s velkým očekáváním zvýšení cen nemovitostí v období Alfreibh.

Společnost Pitt Turk v současné době dva projekty v rezervním s otevřením několika projektů brzy Mtakhtlfah oblastech ušetřil, aktuální projekty a vody Thermal Dreamland, znát více podrobností o projektu naleznete v přiložené obrázky.

Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte a kontaktujte Alasevsar prostřednictvím e-mailu nebo Alwats otce.

Všechno nejlepší

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB