Prodat Zemědělská půda, Bolu, Ankara, Turecko, goynuk

Prodat - Cod. 41660

  • Typologie: Zemědělská půda
  • Oblast: 3900 m²
  • Pocet pokoju: 1
  • Podlazí: 1

Velkolepé investiční pole ve vesnici Bolu Göynük Ceylanlı se 3 hraničními lesy a 1 hraničním přilehlým polem.......





Naše pole o rozloze 3900 m2 má ze 3 stran les a z jedné strany další pole.

Vlastnosti: Nemovitost se nachází v okrese Bolu Göynük Ceylanlı, lokalita Yukarı Cinavlı, 177 Block, 1 Parcel. Jedná se o 3.900,50 m2. Předmětná nemovitost se rovněž nachází a nemá průčelí ke katastrální komunikaci. Nemovitost má geometrický a mírně svažitý terén. Pozemek není vhodný pro závlahové zemědělství. Nachází se s výhledem na les. Kolem pozemku jsou borovice a keře. Kolem něj jsou podobné zemědělské pozemky a pšenice a vojtěška atd. dělá se zemědělství. Bylo zjištěno, že uvedené nemovitosti mají kvalifikaci "Obor" a že nemají žádná stavební povolení, kolaudační souhlas a schválené architektonické projekty. Při průzkumech provedených v sousedství bylo zjištěno, že na nemovitostech nejsou žádné stavby.

Doprava: Abyste se dostali k nemovitosti, pokračujte ve směru na Göynük asi 30 km z okresu Mudurnu v provincii Bolu, abyste dosáhli hlavní dopravní tepny. Je obklopeno lesy a zemědělskou půdou. Nemovitost se nachází v blízkosti sídelní oblasti obce, mimo sídelní oblast obce, v hranicích lesa, nejbližší parcela je vzdálena 3500 m od katastrální komunikace a nejvzdálenější parcela je vzdálena 5 km. Z pozemku je výhled na les. Okolí nemovitosti je krajem se zemědělskou funkcí a obyvatelé kraje se živí zemědělstvím a chovem zvířat.



NEJSOU ŽÁDNÉ AKCIE NA DLUHU, KTERÉ BY BLOKOVALY PRODEJ

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB