Pronájem Bar/Restaurace/Noční klub, Beyoglu, İstanbul, Turecko, Cihangir Mah. Bakrac Sk. No:15/A

Pronájem - Cod. 36923

  • Typologie: Bar/Restaurace/Noční klub
  • Oblast: 90 m²
  • Pocet pokoju: 2
  • Podlazí: 0

PROSÍM PŘED PŘIPOMÍNAJÍCÍM PŘEČTĚTE A PROSÍM MEZI VÁŽNÝM KUPUJÍCÍM!

Náš obchod se nachází v Cihangir Beyoğlu. Místo, které dělá gurmánské hamburgery. 80 procent z prodeje se odesílá jako balíček. I když byla otevřená po dobu 1,5 roku, v tomto období vzrostla o 200 procent a nadále roste. Denní obrat je kolem 3500-4000 tisíc rublů. Vyplývá měsíční čistý zisk 25 tis. TL. (mimochodem, že v prodejně nefungujeme, je to míra zisku, ale míra zisku bude 30-35, pokud se zastavíte sami)
Zavedli jsme systém tak, abyste mohli dokonce ovládat prodejnu z mobilního telefonu. Stav stavu produktů, okamžité prodeje, můžete si prohlédnout své sekundy v sekundách.

V současné době pracuje v obchodě 9 lidí.

K dispozici je možnost posezení uvnitř i venku (s malou zahradou). Zahradní sklo bylo postaveno způsobem, který se automaticky otevírá střechou. Místa jsou epoxidová a vaše vnitřní stavba byla provedena oceněnými architekty. Většina ručně vyráběných a nejkvalitnějších materiálů byla použita. K dispozici je klimatizace na vnitřní straně a ufo na vnější straně, které lze ovládat pomocí 6 ovládacích prvků. Infrastruktura a elektrický systém byly obnoveny. Elektrické zařízení třífázové (průmyslové)
K dispozici je dvojitý gril, talíř, dvojitá fritéza, bramborové místo odpočinku v kuchyni. bezpečnostní a softwarový systém nainstalovaný odkudkoliv.
3 ks pos zařízení, počítač a bezpečnostní kamerový displej k dispozici. máme také dva kurýrní motory patřící do prodejny. Samozřejmě máme také licenci :)

S obchodem se bude vše zabývat a bude požadovat převodní poplatek.

Není to vhodná reklama pro ty, kteří chtějí začít podnikat. Můžete vytvořit svůj vlastní prostor pohodlnější než tohle. (Pro něj bude připraveno 200-225 tis. Tl)

Ale pokud budete pokračovat v tomto systému, je to neuvěřitelně výnosná investice. Za jeden rok nakupuje cena za vlastní cenu a o rok později získáte pěkné peníze.

Předáváme z Istanbulu, ale pokud to neuděláme, dál budeme nadále ovládat.

Mezitím jsou údaje oficiální. Software a potraviny mohou být kontrolovány prostřednictvím zpráv.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB