Pronájem Třípokojový, Antalya, Antalya, Turecko, Sirinyali mah, 1547 sok, Celik sitesi, B blok, no. 9, Muratpasa

Pronájem - Cod. 27033

  • Typologie: Třípokojový
  • Oblast: 175 m²
  • Pocet pokoju: 3
  • Podlazí: 4

Nachází se v pravděpodobně nejvíce prestižní a vyhledal čtvrti v celé Antalya je to úžasný byt doslova co by kamenem dohodil od moře.

Onsite zařízení

Tam jsou některé vynikající onsite zařízení včetně podstatného soukromého bazénu výhradně pro použití pobytu plus vyhrazené dětský bazén. K dispozici je velké dětské hřiště, tenisový kurt, basketbalové hřiště a výborné rozlohy vzrostlých zahrad pro obyvatelé těšit. Kompletní s vlastním parkovištěm a dvacet čtyři hodin bezpečnosti.

Byt
Byt je 175 m2 celkové luxus; Vstup je přes dobře navržené ocelové dveře, které vedou do otevřeného plánu velkoryse obývacím pokojem, které se může pochlubit krásnou terasu s výjimečným moře a sněhu přiškrcený výhledem na hory, jen ideální pro místě venkovní stolování či zábavné. K dispozici je otevřené plně vybavený stylový kuchyně s množstvím vestavěnými spotřebiči; tam jsou tři prostorné dvoulůžkové ložnice, koupelna pro hosty a další rodinný styl koupelna s SPA. Hlavní ložnice s šatnou doplňuje ubytování. Všechny koupelny jsou plně vybaveny skříní a užitečné skladovací prostory.

Jednotka má v poslední době (2014) byl v podstatě přepracován a kompletně zrekonstruovaný dobře známý ruský architekt, použití pouze ty nejlepší materiály v celém textu.

Umístění

Pokud jste vše o poloze a krásným výhledem, pak tohle je pro vás. Dalo by se umístit tento domov v lepší pozici, pokud byste měli jehlu a mapy na dosah ruky.

Mezi komplexem a moře, najdete pěkný park, kde si můžete svědkem lidé berou své psy na procházku, běžci na jejich každodenní běh, nebo prostě jen sedět a relaxovat na slunci Antalya s krásným výhledem všude kolem.

Všechny místní restaurace, obchody, hojnost kulturních památek a také některé výborné trhy jsou v docházkové vzdálenosti, zatímco služby veřejné dopravy jsou v blízkosti a jsou připraveni přijmout vás do centra města během několika okamžiků, nebo do starého města, kde si můžete vychutnat Autentický dotek města.

Existuje mnoho vidět a dělat v této oblasti Turecka - každý den bude nový den, aby prozkoumala a najít nový důvod k zamilovat se do Antalya.

Pracovní město, Antalya Vám nabízí jak po celý rok příležitostí a vynikající letní rekreační místa

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB