Prodat Hotel, Advsa Island, AYVALİK, Turecko, Deniz Mahallesi Kamburtarla Mevkii No:10 Avşa Adası – Marmara/Balıkesir

Prodat - Cod. 37879

  • Typologie: Hotel
  • Oblast: 426 m²
  • Pocet pokoju: 14
  • Podlazí: 2

BALIKESİR - OSTROV AVŞA - OD MAJITEL K HOTELU BOUTIQUE

Od roku 2014 je naše zařízení aktivní a má speciální portfolio zákazníků.
Ostrov Avşa ve vzdálenosti 100 metrů, moře a přírodní výhled, 4 přední části, 3 luxusní, 4 luxusní deluxe vily sestávající z celkem 35 osob kapacita lůžek. Každý z 7 dvoulůžkových dvoulůžkových dvoulůžkových vil s malou odpočívadou a zahradou s grilem a grilem s jídelním stolem. K dispozici je také trh, kavárna / restaurace a kuchyňský kout. Borové stromy, různé ovocné stromy a květiny v butikovém hotelu s přírodou a mořem v půvabné atmosféře hotelu nabízí klidnou dovolenou s důvěrou. Je to 3 km od centra a je velmi snadné dosáhnout minibusem, taxíkem a soukromými vozidly.

Svatba, obřízka, rodinné setkání, narozeninové párty, dětská sprcha, koktejl, speciální party organizace, sbírkové filmy, filmové filmy, filmové klipy, reklamní filmy, organizace svatebních návrhů, Novoroční slavnosti, Valentýna, výročí, zvláštní rodina atd. Areál je vhodný pro akce jako '' Dovolená Organizace '' a naše zařízení, které zahrnuje všech 7 (7) vil, je vhodné pro 7/24 servis po dobu 12 měsíců.

Vily jsou duplexní a každá vila má gril a jídelní kout a relaxační zahradu. V přízemí vily; K dispozici je obývací pokoj, otevřená kuchyň a koupelna se sprchou / WC. Nahoře; Ložnice je k dispozici. Mokré podlahy jsou glazované, ostatní plochy jsou parketové lamináty. Veškeré zboží je čisté a dobře udržované, VLASTNOSTI VILA:

Na dolním patře LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS; Salonek, Kuchyně, Koupelna / Wc jsou k dispozici. Rohová / rohová sedačka (s komfortem a kapacitou pro 2 osoby), Stolní konferenční stolek, LCD TV, Ventilátor, Vysavač jsou k dispozici ve všech salonech.

LUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS Nejvyšší patro: Ložnice jsou k dispozici, dvoulůžkové a jednolůžkové (třílůžkové kapacitní postele) Postele jsou vysoce kvalitní značky a jsou broušeny. K dispozici je dvojitá šatní skříň a šatní skříň.

Na spodní části DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLAS; Obývací pokoj, kuchyň, sprchový kout Koupelna / WC. Rohová / rohová sedačka v salonku (s komfortem a kapacitou 2 osoby), Stolní konferenční stolek, LCD TV, TV, Klimatizace, Vysavač, Vysoušeč vlasů, Žehlička a žehlicí prkno, Všechny kuchyně a kuchyňské nádobí.

DELUXE DUBLEX BUNGALOW VILLA Nejvyšší patro: Ložnice jsou k dispozici, dvoulůžkové a jednolůžkové (třílůžkové pokoje) Lůžka jsou vysoce kvalitní značky s alely. K dispozici je dvojitá šatní skříň a šatní skříň.

V objektu; Solární energie, Pračka, Mraznička, Lehátka, Deštníky, Stoly a židle v různých velikostech jsou k dispozici. Nabízí možnost přizpůsobení vaší koncepce speciálním dotykům podle vašeho vkusu.

1 (Jeden) roční poplatek za pronájem + vklad.
CENA JE JEDEN (1) RENTÁLNÍ.

POZOR !!!

Od 28. září 2018 se můžete k nám dostat z našeho čísla, které se nachází u hotelu Avşa Bungalow Boutique Hotel, který nám zakoupili všechna práva a který je JEDEN AUTORIZOVANÝ TELEFONNÍ ČÍSLO. Nepokoušejte se kontaktovat telefonní čísla, která na internetu existují, kromě našeho autorizovaného čísla. Nejsme zodpovědní za jakoukoli peněžitou a nemajetkovou škodu, kterou byste mohli utrpět v případě kontaktu.

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB