Prodat Jiné (Podnikání), AYVALIK, AYVALİK, Turecko, Gümrük caddesi 2 . sokak Ayvalık Balıkesir

Prodat - Cod. 36863

  • Typologie: Jiné (Podnikání)
  • Oblast: 1000 m²
  • Pocet pokoju: 10
  • Podlazí: 2

Tato historická budova byla před 100 lety používána jako továrna na olivový olej. Má dvě patra a 10 pokojů pro ubytování ve druhém patře. Je kompletně a nezařízený. V prvním patře je velká galerie vhodná pro recepce, galerie a restauraci.
Exteriér je zhotoven převážně z kamene a nedochází k žádné přilehlé budově. Všechny čtyři strany budovy jsou obklopeny ulicemi. Nachází se v centru města Ayvalik, Balıkesir, v těsné blízkosti přístavních a okresních čtvrtí. Oblast je známá svými festivaly v letním období. Budova je 2,5 hodiny od izmiru a 2 hodiny od balıkesir autem.
Vlastnictví jsme zakoupili s úmyslem přeměnit ho na hotelový a restaurační podnik. Pracovali jsme v interiéru někdy, zbývaly staré materiály z továrny, užitkové stavby (elektřina a voda), podlah, oken a dveří, atd.
Bohužel jsme museli zastavit a rozhodli se prodávat kvůli našim ekonomickým problémům.
Proto jsme přesvědčeni, že naše žádoucí cena je rozumná a nízká pro potenciální kupce.
Budova je ideální pro pořádání recepcí, uměleckých galerií, pozvánek na festivalové akce nebo restauračních a butikových hotelových firem. V loňském roce jsme uspořádali pozvánky na umělecké galerie a festivaly kina. Nový kupující může provádět jakoukoliv rekonstrukci a dekoraci, jak mu vyhovuje

REGISTROVANÉ NÁVŠTĚVY PRO toto oznámení

Návštěvy rozdělené podle země původu

Změna časového období

Poptávka po této nemovitosti


REALIGRO FREE ADVERT
Vyžádat informace o podobné nemovitosti
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Zrušit
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB